nieuws

Flexa brengt kleuren voor kinderen

bouwbreed

sassenheim – Verfproducent Flexa heeft een speciale kleurenlijn voor kinderen, de Flexa Kids Factory Collection. De nieuwe lijn is ontwikkeld in samenwerking met de Kids Factory, een woonwarenhuis voor kinderen met vestigingen in Amsterdam en Breda. In deze warenhuizen is de nieuwe kleurencollectie overal terug te vinden op de muren en meubels van de getoonde […]

sassenheim – Verfproducent Flexa heeft een speciale kleurenlijn voor kinderen, de Flexa Kids Factory Collection. De nieuwe lijn is ontwikkeld in samenwerking met de Kids Factory, een woonwarenhuis voor kinderen met vestigingen in Amsterdam en Breda. In deze warenhuizen is de nieuwe kleurencollectie overal terug te vinden op de muren en meubels van de getoonde kinderkamers.

Er zijn tien kleuren. Ze hebben dierennamen zoals Tijger, Kameleon en Dolfijn. De kindercollectie is verkrijgbaar op de mengmachine in de meeste bouwmarkten en verfwinkels.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels