nieuws

BAM verwerft opdracht in Wales

bouwbreed

bunnik – De Britse infradochter van BAM, Nuttall, heeft een opdracht verworven voor verbreding van de provinciale weg A465 over een lengte van ruim 6 kilometer tussen het veelbezongen Abergavenny en Gilwern in Zuid-Wales. De aanneemsom van dit design & construct-contract bedraagt 35 miljoen euro. Het project omvat tevens de aanleg van een brug die […]

bunnik – De Britse infradochter van BAM, Nuttall, heeft een opdracht verworven voor verbreding van de provinciale weg A465 over een lengte van ruim 6 kilometer tussen het veelbezongen Abergavenny en Gilwern in Zuid-Wales. De aanneemsom van dit design & construct-contract bedraagt 35 miljoen euro.

Het project omvat tevens de aanleg van een brug die de westelijke weghelft over de rivier Usk zal voeren. Deze nieuwe brug is vrijwel identiek aan de naastgelegen oostelijke brug. Nuttall zal er zorg voor dragen dat het doorgaand verkeer zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden van de werkzaamheden. Tevens worden maatregelen getroffen om nadelige milieu-effecten op de kwetsbare omgeving te beperken. Medio 2007 moet de weg worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels