nieuws

Vier architecten krijgen Tectotroop

bouwbreed

amsterdam – De architecten Koos Levenga, Theo Oving, Dick Pouderoyen en Luut Rienks zijn onderscheiden met een Tectotroop. Dit is het onderscheidingsteken voor BNA-leden vanwege hun bijzondere verdiensten voor de vakgemeenschap op bestuurlijk gebied. De architecten zetten zich in verschillende functies in ten faveure van de beroepsuitoefening en maakten deel uit van diverse commissies en […]

amsterdam – De architecten Koos Levenga, Theo Oving, Dick Pouderoyen en Luut Rienks zijn onderscheiden met een Tectotroop. Dit is het onderscheidingsteken voor BNA-leden vanwege hun bijzondere verdiensten voor de vakgemeenschap op bestuurlijk gebied. De architecten zetten zich in verschillende functies in ten faveure van de beroepsuitoefening en maakten deel uit van diverse commissies en besturen namens de BNA.

Reageer op dit artikel