nieuws

Venlose loskade voor 2,1 miljoen verlengd

bouwbreed Premium

venlo – De loskade op Venlo Trade Port wordt verlengd. De provincie Limburg stelt daarvoor 800.000 euro beschikbaar. Venlo krijgt nog een Ceres-bijdrage van ruim een 0,5 miljoen. In totaal kost de verlenging van de laad- en loskade met roll on/roll off voorzieningen 2,1 miljoen euro. Door de verlenging ontstaat de mogelijkheid om meerdere schepen […]

venlo – De loskade op Venlo Trade Port wordt verlengd. De provincie Limburg stelt daarvoor 800.000 euro beschikbaar. Venlo krijgt nog een Ceres-bijdrage van ruim een 0,5 miljoen. In totaal kost de verlenging van de laad- en loskade met roll on/roll off voorzieningen 2,1 miljoen euro.

Door de verlenging ontstaat de mogelijkheid om meerdere schepen tegelijk te laden of te lossen.

Reageer op dit artikel