nieuws

VBR

bouwbreed

De Vereniging van Gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR) heeft met www.vbr.nl een vernieuwd platform. Om steeds actuele informatie te kunnen bieden is de website aangevuld met een elektronische nieuwsbrief. Veel informatie over reparatietechnieken, regelgeving (zoals de nieuwe maatregelen tegen de emissie van kwartsstof), opleidingen, lopende projecten en betonreparatie.

De Vereniging van Gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR) heeft met www.vbr.nl een vernieuwd platform. Om steeds actuele informatie te kunnen bieden is de website aangevuld met een elektronische nieuwsbrief. Veel informatie over reparatietechnieken, regelgeving (zoals de nieuwe maatregelen tegen de emissie van kwartsstof), opleidingen, lopende projecten en betonreparatie.

Reageer op dit artikel