nieuws

Vastned verkoopt pand Ridderkerk

bouwbreed

amsterdam – Vastned heeft voor 31 miljoen euro een logistiek centrum in Ridderkerk van de hand gedaan. Omdat eerdere verkopen de financiële positie versterkten, gaat de vastgoedbelegger maximaal 750.000 eigen aandelen inkopen. Het inkoopprogramma moet het direct beleggingsresultaat van Vastned Industrial/Offices ondersteunen. “Hiermee beleggen wij in principe in onze eigen vastgoedportefeuille die wij goed kennen”, […]

amsterdam – Vastned heeft voor 31 miljoen euro een logistiek centrum in Ridderkerk van de hand gedaan. Omdat eerdere verkopen de financiële positie versterkten, gaat de vastgoedbelegger maximaal 750.000 eigen aandelen inkopen.

Het inkoopprogramma moet het direct beleggingsresultaat van Vastned Industrial/Offices ondersteunen. “Hiermee beleggen wij in principe in onze eigen vastgoedportefeuille die wij goed kennen”, aldus bestuursvoorzitter R. van Gerrevink.

De topman constateert dat er momenteel onvoldoende mogelijkheden zijn om de verkoopopbrengsten volledig in ander vastgoed te investeren, omdat de aanvangsrendementen laag liggen.

De verkoop in Ridderkerk betreft een logistiek centrum met een oppervlakte van 51.000 vierkante meter. De koper is Halverton Real Estate. De verkoopprijs van 31 miljoen euro ligt iets onder de taxatiewaarde van het complex. Afgelopen zomer stootte de belegger nog het Smart Business Park Utrecht af.

Reageer op dit artikel