nieuws

Urinoir werkt vlot met stille spoeler

bouwbreed Premium

olpe – Schell Armaturentechnologie uit Olpe, Duitsland, heeft een nieuwe opbouw-drukspoeler voor urinoirs. Deze Schellomat Edition is volgens de fabrikant niet alleen functioneel, hij ziet er ook nog eens mooi uit. De spoeler is om zijn vormgeving – een slanke cilindervormige lijnvoering – al onderscheiden met de Reddot Design Award en de Design Plus. De spoeler is […]

olpe – Schell Armaturentechnologie uit Olpe, Duitsland, heeft een nieuwe opbouw-drukspoeler voor urinoirs. Deze Schellomat Edition is volgens de fabrikant niet alleen functioneel, hij ziet er ook nog eens mooi uit. De spoeler is om zijn vormgeving – een slanke cilindervormige lijnvoering – al onderscheiden met de Reddot Design Award en de Design Plus.

De spoeler is gemaakt van verchroomd messing. De drukspoeler werkt stil (geruisklasse I). Hij is zonder wachttijd altijd spoelklaar, ook bij veelvuldig gebruik. Dankzij de variabele instelling van het spoelvolume kan de drukspoeler ook bij keramische urinoirs worden gebruikt met een spaarspoeling van 1 liter. Het spoelvolume kan op maximaal 6 liter worden ingesteld.

De Schellomat Edition beschikt over een ingebouwde regelstopkraan. De montage is eenvoudig. De werking is vlot, ook bij een continue belasting, door het vlot lopende inwendige kunststofpatroon met vuilfilter. Er is weinig onderhoud nodig.

De Edition drukspoeler is toe te passen bij nieuwbouw en renovatie in openbare sanitaire ruimtes met een hoge bezoekersfrequentie.

Reageer op dit artikel