nieuws

Sika versimpelt constructie met lijm

bouwbreed

den haag – SikaLock heet de nieuwe kleeftechniek van Sika. De leverancier noemt het een alternatief voor mechanische bevestigingssystemen. De lijm is bedoeld voor productielijnen en komt in vier varianten. Dat is bijvoorbeeld SikaLock 2000 dat op basis van cyano-acrylaat is samengesteld en de meeste materialen verlijmt. Het product is ontwikkeld voor constructiedelen met een […]

den haag – SikaLock heet de nieuwe kleeftechniek van Sika. De leverancier noemt het een alternatief voor mechanische bevestigingssystemen. De lijm is bedoeld voor productielijnen en komt in vier varianten. Dat is bijvoorbeeld SikaLock 2000 dat op basis van cyano-acrylaat is samengesteld en de meeste materialen verlijmt. Het product is ontwikkeld voor constructiedelen met een glad oppervlak die dicht op elkaar zitten.

SikaLock 2100HD voorkomt dat verlijmde delen wit uitslaan. SikaLock vervangt traditionele verbindingen en vermindert het aantal onderdelen wat een constructie vereenvoudigt en goedkoper maakt.

Reageer op dit artikel