nieuws

Scheemda krijgt pluim van VROM-inspectie

bouwbreed Premium

den haag – De Groningse gemeente Scheemda heeft de achterstanden met vergunningen weggewerkt en pakt nu ook de uitvoering van de andere VROM-taken goed op. Dat heeft de VROM-inspectie gisteren bekendgemaakt. Scheemda is in het verleden meerdere keren op de vingers getikt voor de gebrekkige uitvoering van de VROM-taken. Zo constateerde de inspectie vier jaar […]

den haag – De Groningse gemeente Scheemda heeft de achterstanden met vergunningen weggewerkt en pakt nu ook de uitvoering van de andere VROM-taken goed op. Dat heeft de VROM-inspectie gisteren bekendgemaakt.

Scheemda is in het verleden meerdere keren op de vingers getikt voor de gebrekkige uitvoering van de VROM-taken.

Zo constateerde de inspectie vier jaar geleden nog dat de gemeente de handhaving slecht had geregeld en veel sterk verouderde bestemmingsplannen had. Daarbij had de gemeente achterstanden bij de uitgifte van milieuvergunningen. Op alle fronten is het nu in orde, aldus de inspectie.

Reageer op dit artikel