nieuws

Samenwerking Dura en TCN

bouwbreed Premium

nieuwegein – Bouwer Dura Vermeer en ontwikkelaar TCN hebben een principe-afspraak gemaakt over de bundeling van hun activiteiten op het gebied van het parkmanagement. Een definitieve beslissing wordt nog voor het einde van het jaar verwacht. Dura Vermeer en TCN zien in de samenwerking een goede kans om hun vastgoeddiensten verder uit te breiden. Het […]

nieuwegein – Bouwer Dura Vermeer en ontwikkelaar TCN hebben een principe-afspraak gemaakt over de bundeling van hun activiteiten op het gebied van het parkmanagement. Een definitieve beslissing wordt nog voor het einde van het jaar verwacht.

Dura Vermeer en TCN zien in de samenwerking een goede kans om hun vastgoeddiensten verder uit te breiden. Het bedrijf Parkmanagement van Dura Vermeer houdt zich sinds 2000 bezig met dienstverlening op bedrijventerreinen. TCN exploiteert en ontwikkelt sinds 1994 innovatieve vastgoedconcepten.

Reageer op dit artikel