nieuws

Promaq-kniesteun beschermt onderbeen

bouwbreed

hengelo – Aquagreen uit Hengelo heeft een nieuwe comfortabele kniesteun in het assortiment. Deze Promaq Knee Sit Comfort ondersteunt en beschermt het gehele onderbeen. De kniesteun is ontwikkeld door een fysiotherapeut, meldt Aquagreen. Klachten aan knieën, voeten en rug worden door een natuurlijke drukverdeling voorkomen. De speciale gelvorm geeft een comfortabele ondersteuning van de knie […]

hengelo – Aquagreen uit Hengelo heeft een nieuwe comfortabele kniesteun in het assortiment. Deze Promaq Knee Sit Comfort ondersteunt en beschermt het gehele onderbeen. De kniesteun is ontwikkeld door een fysiotherapeut, meldt Aquagreen. Klachten aan knieën, voeten en rug worden door een natuurlijke drukverdeling voorkomen. De speciale gelvorm geeft een comfortabele ondersteuning van de knie en een vochtabsorberende inlaag ondersteunt het hele onderbeen. De brede elastieken banen met een sluiting van klittenband, waarmee de kniestukken aan het onderbeen worden vastgezet, zitten net boven en onder de kuit. Dit voorkomt afknelling. De flexibele en waterdichte buitenlaag is gemaakt van slijtvast polyethyleen schuim.

Reageer op dit artikel