nieuws

Prijs voor container uit hogesterktestaal

bouwbreed Premium

beuningen – Lichte, sterke en slijtvaste wisselcontainers uit hogesterkte staal: het Zweedse CMT zag deze ontwikkeling beloond met de Zweedse staalprijs van 2005. Het gebruikte materiaal verbetert volgens staalfabrikant SSAB Tunnplåt, de initiatiefnemer van de prijs, de eigenschappen van de containers. Daardoor boeken de gebruikers een grotere rentabiliteit, benadrukt de Zweedse staalfabrikant.

beuningen – Lichte, sterke en slijtvaste wisselcontainers uit hogesterkte staal: het Zweedse CMT zag deze ontwikkeling beloond met de Zweedse staalprijs van 2005. Het gebruikte materiaal verbetert volgens staalfabrikant SSAB Tunnplåt, de initiatiefnemer van de prijs, de eigenschappen van de containers. Daardoor boeken de gebruikers een grotere rentabiliteit, benadrukt de Zweedse staalfabrikant.

Reageer op dit artikel