nieuws

Plan voor realisering poptempel in Limburg

bouwbreed Premium

heerlen – Ontwikkelingsmaatschappij Parkstad Limburg wil rond Heerlen binnen vijf jaar een grote poptempel bouwen. Die zou ruimte moeten bieden aan 5000 bezoekers. In de Ontwikkelingsmaatschappij Parkstad werken zeven gemeenten rond Heerlen samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op dit moment is het nog te vroeg om iets te zeggen over bouwkosten, financiering en locatie.

heerlen – Ontwikkelingsmaatschappij Parkstad Limburg wil rond Heerlen binnen vijf jaar een grote poptempel bouwen. Die zou ruimte moeten bieden aan 5000 bezoekers. In de Ontwikkelingsmaatschappij Parkstad werken zeven gemeenten rond Heerlen samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op dit moment is het nog te vroeg om iets te zeggen over bouwkosten, financiering en locatie.

Reageer op dit artikel