nieuws

OWA laat architect de keuze voor plafond

bouwbreed Premium

amsterdam – Vrijheid in de keuze van kleur, techniek, randafwerking en structuur belooft OWA Benelux met het FreeSign Ceiling Concept. De keuzevrijheid blijft (vooralsnog) beperkt tot de duurdere systeemplafonds en is alleen mogelijk voor grotere aantallen vierkante meters. Ook het ophangsysteem kan dan in kleur worden geleverd. Plafonds kunnen bijvoorbeeld de identiteit van een bedrijf […]

amsterdam – Vrijheid in de keuze van kleur, techniek, randafwerking en structuur belooft OWA Benelux met het FreeSign Ceiling Concept.

De keuzevrijheid blijft (vooralsnog) beperkt tot de duurdere systeemplafonds en is alleen mogelijk voor grotere aantallen vierkante meters. Ook het ophangsysteem kan dan in kleur worden geleverd.

Plafonds kunnen bijvoorbeeld de identiteit van een bedrijf versterken. Gekleurde plafonds geven volgens OWA ook een bijzondere expressie aan de ruimte. De leverancier uit Amsterdam nodigt (interieur)architecten uit ideeën voor het plafond met OWA uit te werken.

De ontwikkeling nam ongeveer een jaar in beslag. Daarbij werkte het Amsterdamse verkoopkantoor van OWA samen met interieurarchitectenbureau Lia de Bruyn uit Doorn.

Reageer op dit artikel