nieuws

Nijhuis kozijnen

bouwbreed

Eigentijds, helder en zonder poespas. Zo kwalificeert Nijhuis Kunststof Kozijnen uit Rijssen zijn vernieuwde website www.nkk.nl. Op de site vinden we behalve het bedrijfsprofiel onder meer de uitgevoerde projecten per provincie en een beschrijving van de producten (waaronder de kozijnen Eurodur 3S en Holland 100 en de Egtis-deur). De innovaties CLK-kozijn en Nijpodur-laksysteem zijn ook […]

Eigentijds, helder en zonder poespas. Zo kwalificeert Nijhuis Kunststof Kozijnen uit Rijssen zijn vernieuwde website www.nkk.nl. Op de site vinden we behalve het bedrijfsprofiel onder meer de uitgevoerde projecten per provincie en een beschrijving van de producten (waaronder de kozijnen Eurodur 3S en Holland 100 en de Egtis-deur). De innovaties CLK-kozijn en Nijpodur-laksysteem zijn ook beschreven.

Reageer op dit artikel