nieuws

Multimediacentrum in Schiedam goedgekeurd

bouwbreed Premium

schiedam – De Schiedamse gemeenteraad heeft ingestemd met de bouw van een Urban Entertainment center in ontwikkelingsgebied Schieveste. TCN Property Projects (TCN) realiseert het complex met multimediacentrum, een bioscoop, een amusementshal en detailhandel. In totaal gaat het om 40.000 vierkante meter. Het werk wordt onderhands aanbesteed. De bouw begint in het tweede kwartaal van 2007, […]

schiedam – De Schiedamse gemeenteraad heeft ingestemd met de bouw van een Urban Entertainment center in ontwikkelingsgebied Schieveste. TCN Property Projects (TCN) realiseert het complex met multimediacentrum, een bioscoop, een amusementshal en detailhandel. In totaal gaat het om 40.000 vierkante meter. Het werk wordt onderhands aanbesteed. De bouw begint in het tweede kwartaal van 2007, in 2008 opent het innovatieve multifunctionele complex de deuren.

Reageer op dit artikel