nieuws

Magneet sluit zonder slijtage deuren

bouwbreed

noisy le grand – De Super Magnet van BTI sluit deuren terwijl een geïntegreerd elektronisch circuit de positie controleert. Het elektronische systeem is volgens de producent uit het Franse Noisy le Grand niet te omzeilen. Het magnetische slot is bedoeld voor branddeuren en deuren van machineruimten. Magneet en elektronica werken zonder bewegende delen en lijden […]

noisy le grand – De Super Magnet van BTI sluit deuren terwijl een geïntegreerd elektronisch circuit de positie controleert. Het elektronische systeem is volgens de producent uit het Franse Noisy le Grand niet te omzeilen.

Het magnetische slot is bedoeld voor branddeuren en deuren van machineruimten. Magneet en elektronica werken zonder bewegende delen en lijden dus niet onder slijtage. De magneet genereert een houdkracht van 20 kilo.

BTI levert een variant die door een spanningsimpuls de deur opent en een variant die de deur gesloten houdt zolang er spanning op staat. De eerste uitvoering is bedoeld voor deuren van machineruimten; de tweede voor branddeuren.

Reageer op dit artikel