nieuws

Imtech doet overname in Luxemburg

bouwbreed Premium

gouda – Imtech wil ABB Building Services Luxemburg overnemen. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt. Met de acquisitie vult Imtech de gewenste uitbreiding van haar activiteiten in Luxemburg in. Imtech is in het groothertogdom actief onder de naam Paul Wagner et Fils. Met 285 werknemers wordt er een omzet behaald van ruim 30 […]

gouda – Imtech wil ABB Building Services Luxemburg overnemen. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt.

Met de acquisitie vult Imtech de gewenste uitbreiding van haar activiteiten in Luxemburg in. Imtech is in het groothertogdom actief onder de naam Paul Wagner et Fils. Met 285 werknemers wordt er een omzet behaald van ruim 30 miljoen euro. De activiteiten zijn er vooral gericht op het nieuwbouwsegment. Met ABB Building Services breidt Imtech uit op het gebied van service en management.

Van ABB neemt Imtech diverse service- en managementcontracten ter waarde van ruim 2 miljoen euro over, alsmede twintig onderhoudsspecialisten. Nog dit jaar moet de overname worden afgerond.

Reageer op dit artikel