nieuws

Hilton wacht op toestemming

bouwbreed Premium

In mei raakte een gevelplaat los van Hilton Rotterdam. Alle platen van de kopse gevel en twee verticale rijen van de langsgevels werden verwijderd. Hilton heeft plannen voor vernieuwing ingediend, maar wacht nog op toestemming van de gemeente. Dekker Natuursteen uit Loosdrecht trof noodvoorzieningen. Een groot deel van de platen kan met een andere verankering […]

In mei raakte een gevelplaat los van Hilton Rotterdam. Alle platen van de kopse gevel en twee verticale rijen van de langsgevels werden verwijderd. Hilton heeft plannen voor vernieuwing ingediend, maar wacht nog op toestemming van de gemeente. Dekker Natuursteen uit Loosdrecht trof noodvoorzieningen. Een groot deel van de platen kan met een andere verankering – dan de oorspronkelijke bronzen – weer worden aangebracht, maar de kopgevel is afgeschreven. Daarvan zijn sommige platen bij het verwijderen gebroken. Hilton hoopt dat de schade spoedig kan worden hersteld.Foto: Rein Geleijnse

Reageer op dit artikel