nieuws

Henk Mol overleden

bouwbreed Premium

gouda – NVWB-voorzitter Henk Mol is dinsdagavond overleden. Met hem is een aimabel mens met grote bestuurlijke capaciteiten heengegaan. Mol is sinds 1989 bestuurlijk actief geweest binnen de NVWB, eerst al voorzitter van de Noordelijke Wegenbouwers en vervolgens in het hoofdbestuur. Hij was een man die goed wist welke kant hij uitwilde maar daarbij oog […]

gouda – NVWB-voorzitter Henk Mol is dinsdagavond overleden. Met hem is een aimabel mens met grote bestuurlijke capaciteiten heengegaan.

Mol is sinds 1989 bestuurlijk actief geweest binnen de NVWB, eerst al voorzitter van de Noordelijke Wegenbouwers en vervolgens in het hoofdbestuur. Hij was een man die goed wist welke kant hij uitwilde maar daarbij oog hield voor de menselijke maat.

Ook op andere terreinen is Mol bestuurlijk actief geweest. Zo is hij acht jaat lid geweest van Provinciale Staten in Friesland, en was hij tot vorig jaar voorzitter van twee waterschappen. Ook was hij voorzitter van de Friese milieufederatie.

Reageer op dit artikel