nieuws

Heijmans tekent voor omlegging N201

bouwbreed Premium

rosmalen – Heijmans Infra heeft opdracht gekregen voor het ontwerp en realisatie van de omlegging van de provinciale weg Aalsmeer-Uithoorn, de N201. De aanneemsom bedraagt ruim 84 miljoen euro. Het werk, dat eind 2010 moet zijn afgerond, wordt in samenwerking met Boskalis uitgevoerd. Het baggerbedrijf neemt voor ruim 12 miljoen euro het droog- en nat […]

rosmalen – Heijmans Infra heeft opdracht gekregen voor het ontwerp en realisatie van de omlegging van de provinciale weg Aalsmeer-Uithoorn, de N201. De aanneemsom bedraagt ruim 84 miljoen euro.

Het werk, dat eind 2010 moet zijn afgerond, wordt in samenwerking met Boskalis uitgevoerd. Het baggerbedrijf neemt voor ruim 12 miljoen euro het droog- en nat grondverzet voor zijn rekening. De omlegging van de N201omvat de aanleg van 7 kilometer nieuwe weg, verkeersregelinstallaties, bewegwijzering, een tunnel onder de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, bruggen, overkluizingen en duikers.

Reageer op dit artikel