nieuws

Gietbouwkennis op één adres gebundeld

bouwbreed Premium

veenendaal – VOBN en de betoncentra hebben alle kennis en expertise op het gebied van gietbouw samengebracht. Met alle vragen kunnen ondernemers terecht bij het Gietbouwcentrum in Veenendaal. Ook de bestaande regionale adviseurs gaan opereren vanuit de Gelderse plaats. Zij blijven aannemers, ontwikkelaars en architecten in alle fasen van het bouwproces adviseren over de toepassingsmogelijkheden […]

veenendaal – VOBN en de betoncentra hebben alle kennis en expertise op het gebied van gietbouw samengebracht. Met alle vragen kunnen ondernemers terecht bij het Gietbouwcentrum in Veenendaal. Ook de bestaande regionale adviseurs gaan opereren vanuit de Gelderse plaats. Zij blijven aannemers, ontwikkelaars en architecten in alle fasen van het bouwproces adviseren over de toepassingsmogelijkheden van gietbouw in de woningbouw, infrastructuur, agrarische bouw en utiliteitsbouw.

Reageer op dit artikel