nieuws

Elbo introduceert deurvideo Artico

bouwbreed

eindhoven – Elbo Technology uit Eindhoven introduceert de deurvideo Artico van het Italiaanse Urmet Domus. Deze zwart/wit monitor heeft een plat scherm met een diagonaal van 10,16 centimeter. De helderheid en het contrast van het beeld zijn naar keuze in te stellen, net als het oproepvolume. De Artico kan via een extra zoemer een tweede […]

eindhoven – Elbo Technology uit Eindhoven introduceert de deurvideo Artico van het Italiaanse Urmet Domus. Deze zwart/wit monitor heeft een plat scherm met een diagonaal van 10,16 centimeter. De helderheid en het contrast van het beeld zijn naar keuze in te stellen, net als het oproepvolume. De Artico kan via een extra zoemer een tweede oproepsignaal geven. Het toestel heeft een toets om de deur te openen en twee extra functietoetsen voor onder meer de trappenverlichting. De deurvideo is geschikt voor alle analoge en digitale systemen van Urmet.

Reageer op dit artikel