nieuws

Dure handtekening

bouwbreed

Met “een dure handtekening” tekende L.C. Brinkman eind juni de schikking met de overheidsopdrachtgevers. Daarmee kwam een eind aan de bouwfraudeaffaire. Het kabinet dreigde nog naar de rechter te stappen wegens het magere schikkingsbedrag, maar de Tweede Kamer floot de ministers terug naar de onderhandelingstafel. Met de schikking van 73,5 miljoen euro vervallen de duizend […]

Met “een dure handtekening” tekende L.C. Brinkman eind juni de schikking met de overheidsopdrachtgevers. Daarmee kwam een eind aan de bouwfraudeaffaire. Het kabinet dreigde nog naar de rechter te stappen wegens het magere schikkingsbedrag, maar de Tweede Kamer floot de ministers terug naar de onderhandelingstafel. Met de schikking van 73,5 miljoen euro vervallen de duizend claims bij de rechter. Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel