nieuws

Digitale discussie over luchtkwaliteit

bouwbreed Premium

den haag – Het ministerie van VROM is begonnen met een webdiscussie over luchtkwaliteit. Tot 23 december kunnen ambtenaren, ondernemers en vertegenwoordigers van belangenorganisaties op de site, www.vrom.nl/ruimteforum, met elkaar discussiëren over verkeersmaatregelen waarmee de luchtvervuiling kan worden aangepakt. VROM gebruikt de aanbevelingen bij de opstelling van het pakket aan verkeersmaatregelen om de luchtkwaliteit te […]

den haag – Het ministerie van VROM is begonnen met een webdiscussie over luchtkwaliteit. Tot 23 december kunnen ambtenaren, ondernemers en vertegenwoordigers van belangenorganisaties op de site, www.vrom.nl/ruimteforum, met elkaar discussiëren over verkeersmaatregelen waarmee de luchtvervuiling kan worden aangepakt. VROM gebruikt de aanbevelingen bij de opstelling van het pakket aan verkeersmaatregelen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Reageer op dit artikel