nieuws

Denemarken omarmt Nederlandse principes

bouwbreed

kopenhagen – De Deense wegenbeheersdienst neemt bij de toekomstige ontwikkeling van snelwegen de landschappelijke en architectonische uitgangspunten in acht zoals die door de Nederlandse Rijkswaterstaat zijn aanvaard. Dit houdt in dat bedrijfsmatige bebouwing langs snelwegen moet worden geconcentreerd op bepaalde punten, terwijl andere delen juist vrij moeten blijven van bebouwing.

kopenhagen – De Deense wegenbeheersdienst neemt bij de toekomstige ontwikkeling van snelwegen de landschappelijke en architectonische uitgangspunten in acht zoals die door de Nederlandse Rijkswaterstaat zijn aanvaard. Dit houdt in dat bedrijfsmatige bebouwing langs snelwegen moet worden geconcentreerd op bepaalde punten, terwijl andere delen juist vrij moeten blijven van bebouwing.

Reageer op dit artikel