nieuws

De Ruijter stapt op bij Wereldhave

bouwbreed

rotterdam – Hoofd Bouwzaken J. Buijs (40) van Wereldhave treedt op 30 maart toe tot de directie van het bedrijf waar hij werkzaam is. Directeur R. de Ruijter legt met onmiddellijke ingang zijn functie als directeur van Wereldhave neer. Aanleiding tot het vertrek van De Ruijter is het besluit van de raad van commissarissen van […]

rotterdam – Hoofd Bouwzaken J. Buijs (40) van Wereldhave treedt op 30 maart toe tot de directie van het bedrijf waar hij werkzaam is. Directeur R. de Ruijter legt met onmiddellijke ingang zijn functie als directeur van Wereldhave neer.

Aanleiding tot het vertrek van De Ruijter is het besluit van de raad van commissarissen van de vennootschap over de toekomstige directiestructuur. De raad maakte een heroverweging en nam daarbij in heroverweging de invulling van het aantal beschikbare posities. De Ruijter maakte sinds maart 1994 samen met voorzitter G. Verweij deel uit van de directie van Wereldhave.

De raad van commissarissen doet de op 30 maart bijeen te komen algemene vergadering van aandeelhouders het voorstel J. Buijs te benoemen tot directeur. Sinds januari is hij directeur van Wereldhave�s managingsmaatschappij. In verband met de directiewisseling blijft Verweij voorlopig aan als voorzitter. Aanvankelijk zou de topman in 2007 met pensioen gaan. Voorstel is Verweij als voorzitter te herbenoemen voor een periode van vier jaar.

Reageer op dit artikel