nieuws

De Graaff-Nijmegen samen met KlokBouw

bouwbreed Premium

nijmegen – De Graaff-Nijmegen fuseert met ingang van het nieuwe jaar met het Klok Druten Bouw. Het duo is gezamenlijk goed voor een omzet van 50 miljoen euro en heeft 150 medewerkers in dienst. De nieuwe naam van de samenwerking is KlokBouw. Het bedrijf vestigt zich in Nijmegen. KlokBouw is vooral actief in Midden-Nederland waar […]

nijmegen – De Graaff-Nijmegen fuseert met ingang van het nieuwe jaar met het Klok Druten Bouw. Het duo is gezamenlijk goed voor een omzet van 50 miljoen euro en heeft 150 medewerkers in dienst. De nieuwe naam van de samenwerking is KlokBouw. Het bedrijf vestigt zich in Nijmegen.

KlokBouw is vooral actief in Midden-Nederland waar het bedrijf zich concentreert op woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast is de onderneming actief op het gebeid van renovatie en onderhoud en de bouw van wegen en bruggen. Opdrachten komen van woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, zorginstellingen en scholen.

Het tweetal maakt deel uit van de Verenigde bedrijven van de Klok. Tot deze groep ondernemingen behoort naast de vastgoedontwikkelaar Novaform uit Best, Peels Bouwmij te Eindhoven en Klok Druten Ontwikkeling uit Druten.

Reageer op dit artikel