nieuws

Crawford-Normstahl past garagedeur aan

bouwbreed

den haag – Crawford-Normstahl heeft de serie Euro sectionale garagedeuren op een aantal onderdelen vernieuwd. De veranderingen betreffen het montagegemak, de bediening en de standaard ingebouwde inbraakbeveiliging. Om de montage te vereenvoudigen is de plafondophanging van de rails veranderd. Deuren tot een breedte van 3 meter en een hoogte van 2,50 meter hoeven alleen nog […]

den haag – Crawford-Normstahl heeft de serie Euro sectionale garagedeuren op een aantal onderdelen vernieuwd. De veranderingen betreffen het montagegemak, de bediening en de standaard ingebouwde inbraakbeveiliging.

Om de montage te vereenvoudigen is de plafondophanging van de rails veranderd. Deuren tot een breedte van 3 meter en een hoogte van 2,50 meter hoeven alleen nog maar te worden opgehangen aan de achterzijde van de horizontale rails. De ophanging ter hoogte van de met staal versterkte bochten komt te vervallen. Dit laatste bespaart ruimte. De ophanging is nu ook verschuifbaar gemaakt.

Voor het grotere bedieningsgemak zijn de vlakke metalen handgrepen aangepast op ergonomie. Ze kunnen nu spelenderwijs worden bediend. Standaard is de handgreep zilverkleurig. Andere kleuren zijn mogelijk. Voor een grotere inbraakwerendheid (weerstandsklasse 2) is onder meer een nieuw vergrendelingssysteem ingebouwd. Het bestaat uit een afgeschermd en beveiligd slotmechanisme, dat functies bevat voor actievergrendeling en noodontgrendeling.

Reageer op dit artikel