nieuws

Cijfers EIB niet strijdig met bouwprognoses

bouwbreed

den haag – De cijfers die het EIB heeft gebracht over de omzetgroei in de grond- water- en wegenbouw zijn niet strijdig met de bouwprognoses van VROM. In tegenstelling tot VROM voorziet het EIB een flinke omzetgroei van 12 procent in de gww-sector. Volgens VROM komt dit omdat het EIB ook kleine particuliere opdrachten meeneemt […]

den haag – De cijfers die het EIB heeft gebracht over de omzetgroei in de grond- water- en wegenbouw zijn niet strijdig met de bouwprognoses van VROM. In tegenstelling tot VROM voorziet het EIB een flinke omzetgroei van 12 procent in de gww-sector. Volgens VROM komt dit omdat het EIB ook kleine particuliere opdrachten meeneemt terwijl het ministerie alleen kijkt naar opdrachten van het Rijk.

Reageer op dit artikel