nieuws

Centric boort geld aan voor Oranjewoud

bouwbreed Premium

gouda – Centric KSI plaatst onderhands 12 miljoen aandelen om de overname van ingenieursbureau Oranjewoud te kunnen financieren. De waardepapieren worden uitgegeven tegen een koers van 2,94 euro. De aandelen krijgen geen beursnotering. Oranjewoud staat sinds afgelopen zomer in de etalage. De grootaandeelhouders Friesland Bank (19 procent), Beldor (35 procent) en NPM Capital (44 procent) […]

gouda – Centric KSI plaatst onderhands 12 miljoen aandelen om de overname van ingenieursbureau Oranjewoud te kunnen financieren. De waardepapieren worden uitgegeven tegen een koers van 2,94 euro. De aandelen krijgen geen beursnotering.

Oranjewoud staat sinds afgelopen zomer in de etalage. De grootaandeelhouders Friesland Bank (19 procent), Beldor (35 procent) en NPM Capital (44 procent) willen zich terugtrekken. Centric kondigde op 25 augustus aan belangstelling te hebben om Oranjewoud in te lijven. Het ingenieursbureau uit Heerenveen is goed voor een omzet 180 miljoen euro.

Reageer op dit artikel