nieuws

Ascie en Grontmij ruziën over ontwerp

bouwbreed

den haag – Ingenieursbureau Grontmij ligt in de clinch met de Belgische onderneming Ascie. Kern van het conflict zijn meningsverschillen gerezen bij het ontwerp van een logistiek centrum voor aardappelverwerker Lamb Weston Meyer in Bergen op Zoom. Ascie probeert via de rechter voor 571.000 euro aan onbetaalde rekeningen vergoed te krijgen. De Belgen vrezen achter […]

den haag – Ingenieursbureau Grontmij ligt in de clinch met de Belgische onderneming Ascie. Kern van het conflict zijn meningsverschillen gerezen bij het ontwerp van een logistiek centrum voor aardappelverwerker Lamb Weston Meyer in Bergen op Zoom. Ascie probeert via de rechter voor 571.000 euro aan onbetaalde rekeningen vergoed te krijgen. De Belgen vrezen achter het net te vissen omdat de samenwerking rond de eeuwwisseling plaats vond met de vastgoedtak van Grontmij. Het ingenieursbureau uit De Bilt heeft sindsdien het grootste gedeelte van zijn vastgoedactiviteiten afgestoten. Behalve via de civiele rechter in België als de ondernemingskamer in Amsterdam probeert Ascie zijn gelijk te halen.

Reageer op dit artikel