nieuws

Aanzienlijke schade door vallend plafond

bouwbreed Premium

groningen – Gisteren kwam ruim 175 vierkante meter van het plafond in de ontvangsthal van het kantoorgebouw van Essent Kabelcom in Groningen naar beneden. “De schade is aanzienlijk”, meldt een woordvoerder. “De receptionistes konden nog net weglopen. Er zijn geen gewonden gevallen.” Essent Kabelcom is onderdeel van Essent. Het gebouw is ongeveer tien jaar oud. […]

groningen – Gisteren kwam ruim 175 vierkante meter van het plafond in de ontvangsthal van het kantoorgebouw van Essent Kabelcom in Groningen naar beneden. “De schade is aanzienlijk”, meldt een woordvoerder. “De receptionistes konden nog net weglopen. Er zijn geen gewonden gevallen.” Essent Kabelcom is onderdeel van Essent. Het gebouw is ongeveer tien jaar oud. Het is niet duidelijk waardoor het plafond is bezweken.

Reageer op dit artikel