nieuws

\Aanpassingen aan complex Kamp Zeist

bouwbreed Premium

DEN HAAG – Minister Donner (justitie) heeft technische voorzieningen laten treffen aan een gebouw van het detentiecentrum in Zeist, dat een vergelijkbare constructie heeft als het cellencomplex op Schiphol-Oost. Ook zal in Zeist voorlopig dag en nacht extra personeel rondlopen. Dat bleek uit een brief van Donner aan de Kamer en een toelichting van zijn […]

DEN HAAG – Minister Donner (justitie) heeft technische voorzieningen laten treffen aan een gebouw van het detentiecentrum in Zeist, dat een vergelijkbare constructie heeft als het cellencomplex op Schiphol-Oost. Ook zal in Zeist voorlopig dag en nacht extra personeel rondlopen. Dat bleek uit een brief van Donner aan de Kamer en een toelichting van zijn woordvoerder. De minister heeft de maatregelen genomen nadat de Onderzoeksraad voor de Veiligheid, die de fatale brand op Schiphol onderzoekt, vrijdag een tussentijdse waarschuwing had gegeven voor de brandveiligheid in andere cellencomplexen.

Reageer op dit artikel