nieuws

Veiligheidsbout wijst op afnemende sterkte

bouwbreed Premium

dudley – Tot op 25 meter afstand is het signaal te zien waarmee de veiligheidsbout Vision waarschuwt voor afnemende sterkte in een bout-moerverbinding. Een ononderbroken gele lijn op de bout geeft aan dat de verbinding de gewenste sterkte heeft; een breuk in de lijn wijst op een afnemende sterkte. De veiligheidsbout is een ontwikkeling van […]

dudley – Tot op 25 meter afstand is het signaal te zien waarmee de veiligheidsbout Vision waarschuwt voor afnemende sterkte in een bout-moerverbinding. Een ononderbroken gele lijn op de bout geeft aan dat de verbinding de gewenste sterkte heeft; een breuk in de lijn wijst op een afnemende sterkte. De veiligheidsbout is een ontwikkeling van James Walker Rotabolt, in Nederland vertegenwoordigd door James Walker Benelux in Oud-Beijerland. De producent adviseert de Vision voor onder meer kritische verbindingen in staalconstructies en materieel.

Reageer op dit artikel