nieuws

Trillingsdempers naar Trelleborg Bakker

bouwbreed Premium

ridderkerk – De Zweedse rubberfabrikant Trelleborg neemt het Engelse bedrijf Andre over. Het bedrijf is gespecialiseerd in de fabricage van trillingsdempers voor gebouwen. De dempers zijn opgebouwd uit gelamineerde laagjes natuurlijke rubber afgewisseld met staalplaten. Voor het opvangen van de trillingen van infrastructuur, aardbevingen of geluid zijn aparte producten beschikbaar. De engineering van Andre wordt […]

ridderkerk – De Zweedse rubberfabrikant Trelleborg neemt het Engelse bedrijf Andre over. Het bedrijf is gespecialiseerd in de fabricage van trillingsdempers voor gebouwen. De dempers zijn opgebouwd uit gelamineerde laagjes natuurlijke rubber afgewisseld met staalplaten. Voor het opvangen van de trillingen van infrastructuur, aardbevingen of geluid zijn aparte producten beschikbaar.

De engineering van Andre wordt ondergebracht bij het Nederlandse bedrijf Bakker uit Ridderkerk, dat al langer deel uitmaakt van de Trelleborg-groep. Bakker legt zich tot nu toe vooral toe op tunnelprofielen, voegovergangen, brugopleggingen en schok-absorbers die worden gebruikt in de scheepvaart en offshore.

Reageer op dit artikel