nieuws

Toezicht op gemeente Venhuizen opgeheven

bouwbreed Premium

den haag – De gemeente Venhuizen staat niet langer onder beperkt verscherpt toezicht van de VROM-Inspectie. Dat heeft het ministerie van VROM gisteren laten weten. Venhuizen werd vorig jaar zomer onder beperkt verscherpt toezicht gesteld, nadat uit onderzoek van de VROM-Inspectie was gebleken dat de gemeente onder de maat scoorde wat betreft de uitvoering van […]

den haag – De gemeente Venhuizen staat niet langer onder beperkt verscherpt toezicht van de VROM-Inspectie. Dat heeft het ministerie van VROM gisteren laten weten. Venhuizen werd vorig jaar zomer onder beperkt verscherpt toezicht gesteld, nadat uit onderzoek van de VROM-Inspectie was gebleken dat de gemeente onder de maat scoorde wat betreft de uitvoering van de VROM-taken. Zo was de handhaving onvoldoende en had de gemeente achterstanden bij de vergunningverlening voor de brandveiligheid van gebouwen.

Reageer op dit artikel