nieuws

TAKmat houdt vloer droog en schoon

bouwbreed Premium

whetstone – Fosse Liquitrol houdt vloeren van bijvoorbeeld publieks- en werkruimten droog en schoon met de TAKmat. Hoogabsorberend materiaal, vervat in hars, verwijdert vuil van schoenen en houdt het vast. De TAKmat is opgebouwd uit 36 lagen absorberend materiaal. Zodra de bovenste laag verzadigd is met vuil, wordt die laag losgetrokken waarna de volgende laag […]

whetstone – Fosse Liquitrol houdt vloeren van bijvoorbeeld publieks- en werkruimten droog en schoon met de TAKmat. Hoogabsorberend materiaal, vervat in hars, verwijdert vuil van schoenen en houdt het vast.

De TAKmat is opgebouwd uit 36 lagen absorberend materiaal. Zodra de bovenste laag verzadigd is met vuil, wordt die laag losgetrokken waarna de volgende laag kan worden gebruikt. Dit proces gaat door totdat alle lagen zijn gebruikt.

Fosse uit het Britse Whetstone levert de matten in drie afmetingen.

Reageer op dit artikel