nieuws

Snel van Wedi-douche naar stoomcabine

bouwbreed Premium

deventer – Wedi draagt bij aan een grotere mate van luxe. Volgens de Duitse ondergrondspecialist kan elke Wedi-douche met een optioneel stoomsysteem en wandverwarming vrij eenvoudig worden verbouwd tot een stoom- of stralingscabine. De nieuwste catalogus van importeur Blauwplaat introduceert Wedi Sanoasa; zes betegelbare basismodellen. De te monteren bouwelementen worden daarbij gemaakt van 80 millimeter […]

deventer – Wedi draagt bij aan een grotere mate van luxe. Volgens de Duitse ondergrondspecialist kan elke Wedi-douche met een optioneel stoomsysteem en wandverwarming vrij eenvoudig worden verbouwd tot een stoom- of stralingscabine.

De nieuwste catalogus van importeur Blauwplaat introduceert Wedi Sanoasa; zes betegelbare basismodellen. De te monteren bouwelementen worden daarbij gemaakt van 80 millimeter dikke Wedi-bouwplaten die waterdicht en warmte-isolerend zijn en een dampremmende werking hebben. Het biedt de mogelijkheid tot eigentijdse vormen bij het uitbreiden van badkamers en betegelde ruimtes. De oppervlaktestructuur is een ideale ondergrond voor het direct aanbrengen van tegelwerk met een dunbedmortel of stuclaag. De dakdelen (desgewenst koepel, punt of tunneldak) worden eveneens gemaakt van de Wedi-bouwplaten met als kern het blauwe geëxtrudeerde polysty-reen hardschuim en vervolgens voorzien van een epoxyharslaag met kunststof flakes.

Reageer op dit artikel