nieuws

Silverstar ENplus biedt streetappeal

bouwbreed Premium

ulvenhout – Een elegant �streetappeal� bij een hoge lichttransmissie en extra warmtebesparing. Dat is volgens Euroglas het mooie van de nieuwe versie van zijn Silverstar glas, de Silverstar ENplus. Het warmte-isolerende glas heeft een coating in een bijzonder neutrale kleur, meldt de Benelux-agent van Euroglas in Ulvenhout. Het isolerende laagje bestaat uit een combinatie van […]

ulvenhout – Een elegant �streetappeal� bij een hoge lichttransmissie en extra warmtebesparing. Dat is volgens Euroglas het mooie van de nieuwe versie van zijn Silverstar glas, de Silverstar ENplus.

Het warmte-isolerende glas heeft een coating in een bijzonder neutrale kleur, meldt de Benelux-agent van Euroglas in Ulvenhout. Het isolerende laagje bestaat uit een combinatie van flinterdunne zilver- en metaaloxidecoatings. Deze zorgen voor de elegante aanblik en de neutrale kleur. De kleuren van voorwerpen die achter het glas liggen worden vrijwel onveranderd waargenomen, zegt de producent. De lichttransmissie bedraagt 80 procent. De warmtedoorgangscoëfficiënt Ug 1,1 W/qmK kwalificeert volgens de nieuwe Europese norm DIN EN 673 het glas als energiebesparend.

Reageer op dit artikel