nieuws

Sigma S2U Nova Matt primeur in Nederland

bouwbreed Premium

uithoorn – Sigma S2U Nova Matt is een nieuwe watergedragen lak in een matte uitvoering. Volgens de fabrikant is de matte uitvoering een primeur voor Nederland. De S2U Nova-lijn voor binnentoepassing van Sigma bestaat nu uit een primer en aflakverven in de glansgraden mat, zijdeglans, halfglans een hoogglans. Volgens de verffabrikant wordt het combineren van […]

uithoorn – Sigma S2U Nova Matt is een nieuwe watergedragen lak in een matte uitvoering. Volgens de fabrikant is de matte uitvoering een primeur voor Nederland.

De S2U Nova-lijn voor binnentoepassing van Sigma bestaat nu uit een primer en aflakverven in de glansgraden mat, zijdeglans, halfglans een hoogglans. Volgens de verffabrikant wordt het combineren van glansgraden een nieuwe trend voor het interieur. De Sigma S2U Nova Matt laat zich ook goed combineren met een metallic muurverf en met karaktervolle materialen als zink, tropisch hout en graniet. De matte lak is verkrijgbaar in wit en vrijwel alle RAL-kleuren.

Reageer op dit artikel