nieuws

Renovatie gemaal de Liemers voltooid

bouwbreed Premium

giesbeek – De renovatie aan het 25 jaar oude gemaal De Liemers in het Gelderse Giesbeek is voltooid. Installatie- en ingenieursbureau Koldijk heeft een nieuw telemetriesysteem ingebouwd waardoor de installatie van het gemaal automatisch verloopt. Op afstand via Intranet is te zien hoe het gemaal werkt. Medewerkers van het waterschap kunnen vanaf nu makkelijker vanuit […]

giesbeek – De renovatie aan het 25 jaar oude gemaal De Liemers in het Gelderse Giesbeek is voltooid. Installatie- en ingenieursbureau Koldijk heeft een nieuw telemetriesysteem ingebouwd waardoor de installatie van het gemaal automatisch verloopt.

Op afstand via Intranet is te zien hoe het gemaal werkt. Medewerkers van het waterschap kunnen vanaf nu makkelijker vanuit huis (pc) of in het veld (via handhelds) de besturing wijzigen. Deze maand wordt het werk opgeleverd.

Reageer op dit artikel