nieuws

Rectificatie

bouwbreed Premium

In Cobouw van 15 november 2005 staat op pagina 7 dat het bijzondere woongebouw The Red Apple aan de Wijnhaven in Rotterdam wordt gebouwd door aannemersbedrijf Van Eesteren. Dat is niet geheel juist. Het complex wordt uitgevoerd door de bouwcombinatie Heijmerink-J.P. van Eesteren. Beide bedrijven zijn werkmaatschappij van TBI Bouw. De uitvoering van The Red […]

In Cobouw van 15 november 2005 staat op pagina 7 dat het bijzondere woongebouw The Red Apple aan de Wijnhaven in Rotterdam wordt gebouwd door aannemersbedrijf Van Eesteren. Dat is niet geheel juist. Het complex wordt uitgevoerd door de bouwcombinatie Heijmerink-J.P. van Eesteren. Beide bedrijven zijn werkmaatschappij van TBI Bouw. De uitvoering van The Red Apple moet nog beginnen.

Reageer op dit artikel