nieuws

Onderhoudscontract voor Imtech

bouwbreed Premium

gouda – Technisch dienstverlener Imtech heeft een contract gekregen voor onderhoudswerkzaamheden aan de verkeersborden boven een aantal snelwegen. Het contract is 12 miljoen euro waard, aldus de Goudse onderneming gisteren. Het gaat om onderhoud aan de zogeheten Dynamic Route Information Panels (DRIPs) boven de snelwegen A1, A2, A12, A27 en A28 langs een traject van […]

gouda – Technisch dienstverlener Imtech heeft een contract gekregen voor onderhoudswerkzaamheden aan de verkeersborden boven een aantal snelwegen. Het contract is 12 miljoen euro waard, aldus de Goudse onderneming gisteren. Het gaat om onderhoud aan de zogeheten Dynamic Route Information Panels (DRIPs) boven de snelwegen A1, A2, A12, A27 en A28 langs een traject van in totaal 200 kilometer.

Reageer op dit artikel