nieuws

Nieuwe bijlage woningbouw & herstructurering

bouwbreed Premium

In de nieuwe serie Totaal-bijlagen presenteert Cobouw vandaag Woningbouw & herstructurering. Daarin wordt diepgang gecombineerd met actuele problematieken, zoals bij het artikel over de Compacte stad. Zowel voor- als tegenstanders komen aan het woord. Dat deze nieuwe Totaal-bijlage mede een spreekbuis is voor beleidsmakers, blijkt uit het interview met de Amsterdamse wethouder Duco Stadig over […]

In de nieuwe serie Totaal-bijlagen presenteert Cobouw vandaag Woningbouw & herstructurering. Daarin wordt diepgang gecombineerd met actuele problematieken, zoals bij het artikel over de Compacte stad. Zowel voor- als tegenstanders komen aan het woord.

Dat deze nieuwe Totaal-bijlage mede een spreekbuis is voor beleidsmakers, blijkt uit het interview met de Amsterdamse wethouder Duco Stadig over zijn tien ergernissen of de visie van de Nijmeegse wethouder Paul Depla op de woningnood in zijn stad.

En verder in deze eerste bijlage over woningbouw & herstructurering aandacht voor zaken als postzegellocaties, bouwen voor senioren, wonen in de kerk, brandveiligheid hoogbouw, de Rombo-tactiek voor duurzaam bouwen en uiteraard veel korte nieuws- en productberichten. Ook deze bijlage gaat volgend jaar zes keer verschijnen.

Reageer op dit artikel