nieuws

Nelf Optimat-verf camoufleert muur

bouwbreed

marrum – Nelf Lakfabrieken uit Marrum heeft de nieuwe binnenmuurverf Optimat op de markt gebracht. De verf is helderwit en extra mat. Daardoor is er minder lichtreflectie en zijn onregelmatigheden in de ondergrond goed te camoufleren. De Optimat is toe te passen op ondergronden als gipsplaat, hardboard, metselwerk, pleisterwerk, behang en oude muurverflagen. Volgens de […]

marrum – Nelf Lakfabrieken uit Marrum heeft de nieuwe binnenmuurverf Optimat op de markt gebracht. De verf is helderwit en extra mat. Daardoor is er minder lichtreflectie en zijn onregelmatigheden in de ondergrond goed te camoufleren.

De Optimat is toe te passen op ondergronden als gipsplaat, hardboard, metselwerk, pleisterwerk, behang en oude muurverflagen.

Volgens de fabrikant is de Optimat een gemakkelijk te verwerken verf. Hij is waterverdunbaar, schrobvast, oplosmiddelvrij en geurarm. De verf is leverbaar in emmers van 5 en 10 liter in wit en kleuren uit wit via het kleurmengsysteem.

Reageer op dit artikel