nieuws

Nederland nu ook in Plastics Europe

bouwbreed Premium

leidschendam – De Vereniging van Kunststof Leveranciers (VVKL) heeft haar naam veranderd in Plastics Europe Nederland. Door een wijziging van statuten krijgt de vereniging niet alleen een andere naam, maar is zij ook de officiële tak geworden van Plastics Europe in Nederland. Plastics Europe is zo�n anderhalf jaar actief op het gebied van efficiencyvergroting en […]

leidschendam – De Vereniging van Kunststof Leveranciers (VVKL) heeft haar naam veranderd in Plastics Europe Nederland. Door een wijziging van statuten krijgt de vereniging niet alleen een andere naam, maar is zij ook de officiële tak geworden van Plastics Europe in Nederland. Plastics Europe is zo�n anderhalf jaar actief op het gebied van efficiencyvergroting en het bewerkstelligen van meer impact van acties in de lidstaten. De organisatie zet in op de dialoog met overheidsorganen, ministeries en maatschappelijke organisaties. Bovendien heeft de organisatie imagoverbetering van kunststof en de kunststofindustrie hoog in het vaandel staan.

Voorzitter van de Nederlandse organisatie is P. Evers, directeur van BASF Nederland, die voorheen ook voorzitter was van de VVKL. Ook het directieschap, verzorgd door H. Lucas, en de standplaats in Leidschendam zijn ongewijzigd gebleven.

De kunststofindustrie, is goed voor een omzet in Europa van 135 miljard euro en biedt werk aan 1,5 miljoen mensen.

Reageer op dit artikel