nieuws

Met ICT & bouw krijgt Cobouw nieuwe bijlage

bouwbreed

Met de introductie, morgen, van de nieuwe bijlage Cobouw Totaal – Vakblad over ICT & bouw wordt een hiaat ingevuld, dat de automatiseringswereld steeds sterker ervaart: “Hoe vertellen we de bouwsector wat op ict-gebied allemaal mogelijk is om efficiënter te werken, faalkosten te verminderen etc.” Via casestudies, interviews en een stroom aan korte (product)berichten krijgt […]

Met de introductie, morgen, van de nieuwe bijlage Cobouw Totaal – Vakblad over ICT & bouw wordt een hiaat ingevuld, dat de automatiseringswereld steeds sterker ervaart: “Hoe vertellen we de bouwsector wat op ict-gebied allemaal mogelijk is om efficiënter te werken, faalkosten te verminderen etc.” Via casestudies, interviews en een stroom aan korte (product)berichten krijgt die broodnodige communicatie voortaan gestalte.

ICT & bouw is onderdeel van een nieuwe serie bijlagen onder de noemer Cobouw Totaal. Daarin verschijnt eind van de maand ook Woningbouw & herstructurering en begin december de eerste bijlage Bouwmaterialen. De bijlagen gaan in 2006 elk zes keer verschijnen.

Reageer op dit artikel