nieuws

Meetgegevens sturen via radiogolven

bouwbreed Premium

leicester – Celsum Technologies levert radiomodems (bereik tot 3 kilometer) om meetgegevens via radiosignalen te kunnen versturen. De modems genereren met een aansluitspanning van 9 tot 30 volt gelijkspanning een zendvermogen tot 10 watt. Het toestel kan via een pc of via het ingebouwde afleesscherm worden ingesteld. De signalen worden over de UHF-band verstuurd en […]

leicester – Celsum Technologies levert radiomodems (bereik tot 3 kilometer) om meetgegevens via radiosignalen te kunnen versturen. De modems genereren met een aansluitspanning van 9 tot 30 volt gelijkspanning een zendvermogen tot 10 watt. Het toestel kan via een pc of via het ingebouwde afleesscherm worden ingesteld. De signalen worden over de UHF-band verstuurd en ondervinden geen hinder van bijvoorbeeld muren. De modems kunnen zelf fouten herstellen. Ze kunnen ook als relaisstations worden gebruikt die signalen over een grotere afstand dan 3 kilometer versturen. De fabrikant uit het Britse Doncaster beveelt de modems ook aan voor beveiligingsinstallaties.

Reageer op dit artikel