nieuws

Loonakkoord technische groothandel

bouwbreed Premium

den haag – De 43.000 werknemers in de technische groothandel krijgen in twee jaar tijd een loonsverhoging van 2,5 procent. Per 1 april 2006 krijgen zij er 1,5 procent bij en op 1 april 2007 nog eens 1 procent. De bonden en de werkgevers zijn dit in principe overeengekomen bij de onderhandelingen over een nieuwe […]

den haag – De 43.000 werknemers in de technische groothandel krijgen in twee jaar tijd een loonsverhoging van 2,5 procent. Per 1 april 2006 krijgen zij er 1,5 procent bij en op 1 april 2007 nog eens 1 procent.

De bonden en de werkgevers zijn dit in principe overeengekomen bij de onderhandelingen over een nieuwe cao die loopt van januari 2006 tot en met december 2007.

Werknemers van 56 jaar of ouder kunnen volgens de afspraken nog gebruik blijven maken van de regeling voor vroegpensioen. Werknemers die nog geen 56 zijn kunnen gaan sparen voor de levensloopregeling. De werkgevers dragen daar 1,2 procent van de loonsom aan bij.

De vakbondsleden moeten zich nog uitspreken over het bereikte resultaat.

Reageer op dit artikel